autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piscoturi

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
200 g lapte,, 300 g ulei,, 1 kg zahar tos,, 10 oua,, 200-250 g faina,, 2 linguri de bicarbonat sau 2 linguri de amoniac stinse cu zeama de lamaie,, arome.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un lighean cu zaharul si se freaca spuma. Se adauga treptat: aromele, bicarbonatul si uleiul. Apoi se pune laptele, se amesteca si se lasa la rece pana a doua zi.
A doua zi se pune faina cat cuprinde, pentru a obtine un aluat care sa se poata modela, se fac piscoturile apoi se dau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI

PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI

Se prepara crema dupa instructiunile de pe plic+1 lingura de cacao+1 lingurita de ness. Se tapeteaza

84 voturi    17 comentarii
30 min
Prajituri
Tort cu piscoturi de sampanie

Tort cu piscoturi de sampanie

Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie

9 voturi    6 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g lapte,
  • 300 g ulei,
  • 1 kg zahar tos,
  • 10 oua,
  • 200-250 g faina,
  • 2 linguri de bicarbonat sau 2 linguri de amoniac stinse cu zeama de lamaie,
  • arome.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mousse de caramel si ness