Piscoturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piscoturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 pliculet amoniac
  • esente
  • faina

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar si uleiul.

Albusurile se bat spuma cu restul de zahar. Se adauga peste galbenusuri.

Se amesteca bine, se pune amoniacul, esenta si faina cat sa iasa o compozitie tare (nu vartoasa) care sa poata fi intinsa.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se fac forme care se coc in tava tapetata cu faina sau pe hartie de copt.

De preferat in timpul coacerii sa nu se deschida usa cuptorului deoarece piscoturile nu mai cresc.

Se pudreaza cu zahar sau se glazureaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor