autor:

I. Mircescu

» » Dulciuri diverse

Piscoturi

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
4 oua, 1 cana zahar, 7 linguri ulei, 1 pliculet amoniac, esente, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar si uleiul.
Albusurile se bat spuma cu restul de zahar. Se adauga peste galbenusuri.
Se amesteca bine, se pune amoniacul, esenta si faina cat sa iasa o compozitie tare (nu vartoasa) care sa poata fi intinsa.
Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se fac forme care se coc in tava tapetata cu faina sau pe hartie de copt.
De preferat in timpul coacerii sa nu se deschida usa cuptorului deoarece piscoturile nu mai cresc.
Se pudreaza cu zahar sau se glazureaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI

PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI

Se prepara crema dupa instructiunile de pe plic+1 lingura de cacao+1 lingurita de ness. Se tapeteaza

84 voturi    17 comentarii
30 min
Prajituri
Tort cu piscoturi

Tort cu piscoturi

Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema. Frisca se bate bine

18 voturi    19 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    ce bine arata...salvata reteta...trebe sa o fac si eu!Bravo!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata foarte apetisante!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Cred ca sunt foarte fragede si bune.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Ce frumos arata.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 pliculet amoniac
  • esente
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

7 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

37 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bine arata...salvata reteta...trebe sa o fac si eu!Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Fursecuri ciupercuta