Se freaca untul spuma si apoi se adauga galbenusurile pe rand. Se pune zaharul si se continua frecarea pana se obtine o crema.
Se pun faina si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Amestecul se pune intr-un pos sau in seringa de ornat,si apasand usor ,se pun in tava aragazului,unsa cu unt,bastonase de 5 centimetri lungime.
Se coc la foc potrivit timp de 30 de minute,pana capata o culoare maronie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii