autor:

LUMINITA

» » Dulciuri diverse

Piscoturi cu unt

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 120 gr unt, 150 gr zahar tos, 200 gr faina

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul spuma si apoi se adauga galbenusurile pe rand. Se pune zaharul si se continua frecarea pana se obtine o crema.

Se pun faina si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Amestecul se pune intr-un pos sau in seringa de ornat,si apasand usor ,se pun in tava aragazului,unsa cu unt,bastonase de 5 centimetri lungime.

Se coc la foc potrivit timp de 30 de minute,pana capata o culoare maronie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Coronite

Coronite

Se face un aluat din ingredientele amintite;se lasa sa se odihneasca(acoperit),cam 15-20 minute.Apoi

4 voturi    3 comentarii
5h
Dulciuri diverse
Gomboti cu prune

Gomboti cu prune

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert cu putina sare.Intre timp scoatem samburii de la prune

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Nu am facut niciodata piscoturi in casa. Am sa incerc si eu retewta asta. Multumim

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 120 gr unt
  • 150 gr zahar tos
  • 200 gr faina

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Nu am facut niciodata piscoturi in casa. Am sa incerc si eu retewta asta. Multumim

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu nuca si ciocolata