Frecati untul cu zaharul, pana devine ca o crema. Se incorporeaza ouale unul cate unul, frecand continuu. Adaugati faina toata odata si stafide macerate in rom. Omogenizati bine. Ungeti bine cu unt tava de cuptor si asezati pe tava gramajoare bine spatiate. Coaceti la foc potrivit (cca 160-170 g C)
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii