Pistachio Whopie Pies

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pistachio Whopie Pies

Ingrediente

  • Whopie Pies
  • 1 ou mare
  • 110 gr zahar brun
  • 125 gr iaurt
  • 25 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 70 gr unt gras
  • 275 gr faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 60 gr fistic macinat
  • Crema
  • 200 gr marshmallows
  • 50 gr unt
  • 50 gr zahar
  • 200 gr crema de branza

Mod de preparare

Mixam bine de tot (la viteza medie) oul cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam iaurtul si laptele si mixam in continuare la viteza mica pana la omogenizare. Adaugam esenta de vanilie si untul topit (si racorit usor) apoi mixam din nou.

Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de copt si le adaugam peste compozitia lichida, mixand la viteza mica pana la incorporarea completa. Adaugam fisticul macinat si acum putem renunta la mixer. Luam o spatula si amestecam usor ca sa distribuim uniform fisiticul in compozitie.

Preincalzim cuptorul la 170 de grade si pregatim o tava mare cu hartie de copt. Punem cate o lingura plina bine de compozitie incercand sa-i dam o forma rotunda. Lasam spatiu intre prajiturele cam de 2-3 cm.

Coacem fursecurile timp de 10-13 minute sau pana cand prind o culoare usor aurie. Le scoatem din cuptor pe un gratar si le lasam acolo pana la racirea completa. Vor iesi doua tavi de fursecuri.

Pentru umplutura e simplu, daca nu va incumetati sa faceti marshmallows acasa :P

Punem 200gr de marshmallows intr-o oala pe foc mic si le lasam acolo pana la topirea completa. Dam compozitia la rece.

Untul il mixam bine cu zaharul, apoi adaugam crema de branza in reprize si mixam pana se omogenizeaza complet. Peste crema de branza adaugam marshmallow amestecand usor cu o spatula. Dam crema la rece pentru jumatate de ora.

Punem crema pe baza unei fursec, apoi acoperim cu alt fursec formand un fel de biscuite :) Sunt foarte bune alaturi de o cana de ceai, alaturi de cafeaua de dimineata.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise