autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Pita cu ghiveci

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
4 linguri ulei, 2 conserve ghiveci de legume (400 ml fiecare), 4 chifle pita, 200 gr branza de oaie, 1 legatura ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Cuptorul se incinge la 1700 Celsius. Uleiul se incinge intr-o cratita si se da in fiert ghiveciul.
2. Se dau chiflele la cuptor cca. 10 min. pana ce devin crocante. Se cresteaza in doua, ca pentru sandvis.
3. Se adauga in cratita cuburi de branza si se incalzesc putin. Se umplu chiftelele cu aceasta compozitie, Se presara deasupra rondele de ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Am tocat legumele și le-am călit în ulei de măsline. Am turnat puțin vin alb pentru aromă și

5 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive
ciuperci cu vin alb

ciuperci cu vin alb

Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza. Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 2 conserve ghiveci de legume (400 ml fiecare)
  • 4 chifle pita
  • 200 gr branza de oaie
  • 1 legatura ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt