autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Pita cu ghiveci

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
4 linguri ulei, 2 conserve ghiveci de legume (400 ml fiecare), 4 chifle pita, 200 gr branza de oaie, 1 legatura ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Cuptorul se incinge la 1700 Celsius. Uleiul se incinge intr-o cratita si se da in fiert ghiveciul.
2. Se dau chiflele la cuptor cca. 10 min. pana ce devin crocante. Se cresteaza in doua, ca pentru sandvis.
3. Se adauga in cratita cuburi de branza si se incalzesc putin. Se umplu chiftelele cu aceasta compozitie, Se presara deasupra rondele de ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
Cartofi Dauphinoise

Cartofi Dauphinoise

Incalziti cuptorul al 180grade. Ungeti o tava cu unt. Aranjati un strat de cartofi pe fundul tavii.

10 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 2 conserve ghiveci de legume (400 ml fiecare)
  • 4 chifle pita
  • 200 gr branza de oaie
  • 1 legatura ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)