Se amesteca feta, ricotta, mierea, galbenusul de ou si scortisoara pana se face o compozitie groasa. Blatul se taie in bucati de 12 cm fiecare. Fiecare blat se unge cu unt si se adauga compozitia, iar dupa aceea se ruleaza precum tigarile.Dupa ce s-au rulat toate bucatile de blat se ung la suprafata iarasi cu unt si se pun in cuptorul incalzit la 160 - 170 grade pana devin aurii. Se orneaza cu miere si nuci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii