Se cojesc marul si portocala, se indeparteaza semintele si se taie bucati mici. Se spala si se taie marunt morcovul.
Legumele si fructele, impreuna cu fulgii de ovaz, untul si zeama de morcovi se lasa la foc potrivit intr-o oala, la fiert, aproximativ 5 min. Se paseaza apoi cu ajutorul unui mixer si se subtiaza in functie de consistenta dorita, cu apa (plata sau fiarta si racita).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii