Cartofii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Dupa ce sunt fierti, atunci cand cartofii sunt moi (cand se pot zobi), se iau de pe aragaz si li se scurge apa
Ii pisam si peste ei punem putina sare (dupa gust), margarina si lapte (sau putem pune chiar apa de la ei in care s-au fiert).
Se pot folosi ca aperitiv pentru friptura.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii