autor:

Fara foto

» » Aperitive

PIURE DE CARTOFI

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
cartofi, lapte, sare, margarina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Dupa ce sunt fierti, atunci cand cartofii sunt moi (cand se pot zobi), se iau de pe aragaz si li se scurge apa
Ii pisam si peste ei punem putina sare (dupa gust), margarina si lapte (sau putem pune chiar apa de la ei in care s-au fiert).
Se pot folosi ca aperitiv pentru friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIURE DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de

6 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand sunt

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Frigarui pe scobitoare