Reteta postata pe: 18 iulie 2008
Ingrediente
cartofi, lapte, sare, margarina
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Dupa ce sunt fierti, atunci cand cartofii sunt moi (cand se pot zobi), se iau de pe aragaz si li se scurge apa
Ii pisam si peste ei punem putina sare (dupa gust), margarina si lapte (sau putem pune chiar apa de la ei in care s-au fiert).
Se pot folosi ca aperitiv pentru friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIURE DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Condimentam carnea cu vegeta si prajim in tigaia hot -pan la 120 grade C timp in care o mai intoarcem.
Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare.
In timp ce cartofii
1 vot
2 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate