autor:

Iuliana Matei

» » Retete de post

Piure de cartofi

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg de cartofi, 3 linguri unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb si se maruntesc pana devin o pasta folosind mixerul la o viteza minima.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Mod de preparare piure de cartofi dulci: Curata cartofii si taie-i bucati mari,egale.Pune-i intr-o

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PIURE DE CARTOFI

PIURE DE CARTOFI

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cubulete mici pentru a fierbe mai repede.Se pun in

27 voturi    11 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Rapid si bun !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Rapid si bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Saratele de post cu masline Saratele de post cu masline

In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam si adaugam treptat apa pana

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza acra- de post