autor:

yrynad

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Piure de cartofi pufos

Autor: yrynad (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: yrynad (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2011

Ingrediente
Cartofi 100 gr, Unt 10 gr, Ou 1 buc, Lapte 100 ml, Sare dupa gust fina

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.
Se strecoara, se zdrobesc, se amesteca cu unt si se adauga lapte si se pune si ou la sfarsit cu tot cu albus
Se bat cu batatorul de spuma ca sa devina pufosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocana de legume

Tocana de legume

Luam legumele si le curatam de coji, cotoara si seminte. Le spalam bine si le tocam in mod grosolan,

7 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Morcovi  natur (carote)

Morcovi natur (carote)

Se aleg morcovi carote, sunt mai grosuti, scurti, cu varful rotund, mult mai dulci si cu o culoare

4 voturi    2 comentarii
35 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci in crusta de cascaval