Curatam catrofii,ii spalam, ii taiem cublete si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingura de zahar.Dupa ce s-au fiert,ii strecuram pastrand zeama.Se pun intr-un castron si cu mixerul ii zdrobim, adaugam si untul, diluam cu putina zeama in care au fiert cartofii.Curatam ceapa si usturoiul,taiem fin ceapa si usturoiul si prajim in putin unt, pana se inmoaie si devin aurii.Peste piureul de cartofi, adaugam ceapa si usturoiul prajit,branza rasa,sare,piper si patrunjelul tocat marunt.Amestecam toata compozitia si o servim ca o garnitura cu patrunjel tocat marunt pe deasupra.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii