Se curata guliile (napii), se taie cubulete, se fierb 20-30 de minute in zeama de zarzavat si se lasa sa se scurga. Cartofii curatati de coaja se fierb (intregi) circa 25 de minute in apa cu sare, se scurg, se sfarama si se amesteca bine cu untul si smantana, dupa care se incorporeaza si guliile scurse si patrunjelul tocat. Baconul se taie bucatele lungi de 2 cm si groase de 1 cm, se insira pe 8 tepuse (din lemn) si se prajesc - pana ce devin crocante - intr-o tigaie mare, fara grasime (nu prea mult, ca sa nu se intareasca). Peste piureul de cartofi si gulii se presara piperul alb si se serveste impreuna cu frigaruile.
Nota: Frigaruile se pot praji si in cuptor, sub grill.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii