Pregătiți piureul de dovleac:
Se curata de coaja dovleacul, cartofii si morcovul.
Se taie cubulete.
Le punem in oala minune, le acoperim cu apa, punem sare si fierbem 10-15 minute de cand incepe sa suiere.
Scurgem legumele (pastram apa ).
Mixam legumele, le condimentăm cu sare, piper, nucsoara
Adaugam apa de gătit, dacă este necesar (în mod normal, nu este nevoie deoarece dovleacul este imbibat de apa).
Puteti sa-l puneti intr-o tava (sau forme individuale) care merge la cuptor si sa-l lasati 10-15 minute la 200°C.
Decorati cu patrunjel tocat.
Serviti cald cu o salata verde asezonata cu sos vinaigrette.....este simplu si delicios.
Cand nu postiti, se poate folosi ca garnitura pentru o mancare cu carne, peste ....etc
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii