Curăţă şi taie fin ceapa, apoi căleşte-o 5 minute în ulei.
În acest timp, curăţă dovleceii şi îi taie în felii subţiri. Adaugă-i la ceapă şi mai căleşte câteva minute.
Acoperă şi lasă să se facă încet până se moaie dovleceii. Stinge focul, adaugă avocado si menta si mixează.
Serveşte rece, a doua zi, dupa ce a stat la frigider în pahare peste care pui un cub de gheaţă.
Daca nu-ţi place menta, pune mărar!
E o reţeta uşoară de vară.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii