autor:

Doina Oprea

» » Retete vegetariene

Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Ingrediente
300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor, 1 pahar apa de izvor, 2 linguri sos de soia (Shoyu), 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline, 2 linguri ardei capia uscati, macinati fin, 3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat, 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit, 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline, piper negru macinat, dupa gust, piper rosu boabe pentru ornare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Placinte cu legume si cas

Placinte cu legume si cas

Facem un aluat din ingredientele enumerate, eu am pregatit cu masina de paine, dar daca nu aveti

14 voturi    8 comentarii
1h 50 min
Retete vegetariene
Cheddar Tomato Squares

Cheddar Tomato Squares

1. Se incinge cuptorul la 220°C. 2. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se prajeste

7 voturi    12 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cris

    Cris (Chef de cuisine) , 26 martie 2013

    Buna Doina, Te rog sa imi spui si mie daca reteta se poate face si cu faina de hrisca. Oare trebuie hidratata? Nu am gasit hrisca simpla sau tarate de hrisca, ci faina de hrisca.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    Ce de arome!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor
  • 1 pahar apa de izvor
  • 2 linguri sos de soia (Shoyu)
  • 3 linguri rosii uscate
  • conservate in ulei de masline
  • 2 linguri ardei capia uscati
  • macinati fin
  • 3 catei de usturoi pisati
  • sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt
  • sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline
  • piper negru macinat
  • dupa gust
  • piper rosu boabe pentru ornare

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

Cris (Chef de cuisine)

Buna Doina, Te rog sa imi spui si mie daca reteta se poate face si cu faina de hrisca. Oare trebuie hidratata? Nu am gasit hrisca simpla sau tarate de hrisca, ci faina de hrisca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Vinete si dovlecei gratin