Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Ingrediente

  • 300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor
  • 1 pahar apa de izvor
  • 2 linguri sos de soia (Shoyu)
  • 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline
  • 2 linguri ardei capia uscati, macinati fin
  • 3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline
  • piper negru macinat, dupa gust
  • piper rosu boabe pentru ornare

Mod de preparare

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci