Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012
Ingrediente
300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor, 1 pahar apa de izvor, 2 linguri sos de soia (Shoyu), 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline, 2 linguri ardei capia uscati, macinati fin, 3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat, 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit, 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline, piper negru macinat, dupa gust, piper rosu boabe pentru ornare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.
Se curăţă prazul de primele foi, se taie capetele, restul se taie în bucăţi de 4-5 cm lungime.
9 voturi
3 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate