Toate ingredientele de mai sus se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare.Daca preparam piureul cu spanac congelat,eu il adaug direct,fara a-l decongela.Daca folosim spanac prosaspat il spal bine si il adaug odata cu restul legumelor.Punem apa cat cuprinde si le lesam la fiert timp de 30-40 minute.Daca pregatiti la oala cu presiune este de ajuns 5 minute.Cand legumele sunt gata,verificam sa nu fie prea multa apa.Le scurgem de apa dar pastram apa in cazul in care piureul pare prea gros.Amestecam cu blender-ul pana devine un piure cremos.Se mananca cu paine prajita sau crutoane.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii