autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Piure de spanac cu ochiuri

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2010

Ingrediente
1/2 kg spanac, 2 cepe verzi, 2 bucati usturoi verde, o lingurita faina de grau, 200 ml smantana, un galbenus de ou crud, 3 linguri ulei, patrunjel si marar verde, sare,, oua pentru ochiuri

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Fierb spanacul 10 minute dupa ce a fost spalat foaie cu foaie.Il strecor,mixez. Calesc ceapa si usturoiul 2 minute in ulei incins, adaug piureul de spanac si putina supa in care a fiert spanacul.Las sa fiarba 10 minute. Intre timp bat galbenusul cu faina si smantana. Adaug la piure, condimentez, las pe foc 5 minute. Adaug verdeata (patrunjel si marar verde).Serivim cu ochiuri si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pachetele cu branza

Pachetele cu branza

Pentru clatite 1. Amesteca faina cu sarea.Adauga ouale, 50 ml lapte si 1 lingura ulei si amesteca

11 voturi    9 comentarii
1h
Retete vegetariene
Ardei grasi umpluti cu orez

Ardei grasi umpluti cu orez

Se spală orezul în 2-3 ape şi se lasă la înmuiat în apă curată cu o oră înainte.

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

    Foarte bun spanacul! Eu mananc soanac si e f delicios.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

    O bunatate spanacul asta al tau ! Eu il fierb in lapte.... Dar cu" patrunjel si marar verde"...ce faci ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac
  • 2 cepe verzi
  • 2 bucati usturoi verde
  • o lingurita faina de grau
  • 200 ml smantana
  • un galbenus de ou crud
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel si marar verde
  • sare,
  • oua pentru ochiuri

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mimi (Chef de cuisine)

Foarte bun spanacul! Eu mananc soanac si e f delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciorba de cartofi