autor:

zana b.

» » Retete de post

Piure de vinete

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
2 vinete, cepe tocate,6 linguri ulei,1 lingurita usturoi pisat,1 ardei gras tocat marunt,2 rosii,1/2 lingurita zahar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se coc,apoi se toaca.Ceapa se rumeneste in ulei pana se inmoaie,apoi se pune usturoiul si ardeiul gras.Se scot si se pun intr-un castron mai mare,apoi se adauga vinetaele,rosiile,zaharul,sare si piper,si se amesteca bine.

Uleiul ramas se incalzeste si se toarna in compozitie,apoi se fierbe la foc mic,acoperit ,pana scade zeama si compozitia devine consistenta.Se lasa sa se raceasca si se serveste pe felii de paine neagra sau de secara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Prajitura cu mere fara zahar

Prajitura cu mere fara zahar

Se spala merele, se curata de coaja , se rad pe razatoarea mare, apoi se calesc pe foc cu 2 linguri

7 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Placinta dobrogeana cu dovleac

Placinta dobrogeana cu dovleac

Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga treptat apa calduta, sarea, 12 linguri

12 voturi    1 comentariu
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 vinete, cepe tocate,6 linguri ulei,1 lingurita usturoi pisat,1 ardei gras tocat marunt,2 rosii,1/2 lingurita zahar,sare,piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Cartofi noi trasi la tigaie cu marar