autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piure de zmeura

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 250 g piure): 200 g zmeura, , 50 g zahar pudra, , o lingura de zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala repede zmeura, se rastoarna intr-un castron impreuna cu zaharul si zeama de lamaie si se bat cu telul sau cu mixerul pana la obtinerea piureului.
Se serveste cu inghetata sau budinca de vanilie.
La fel se poate prepara piure din capsune, mure, fragi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Tiramisu cu piure de zmeura

Tiramisu cu piure de zmeura

Pentru piureul de zmeura Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure. Dam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 250 g piure): 200 g zmeura
  • 50 g zahar pudra
  • o lingura de zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu nuca si stafide