autor:

Anonim

» » Aperitive

piure din spanac cu friganele

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
spanac, margarina, faina,lapte,paine alba, oua, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se inabusa in 100 ml de ulei , se adauga faina dizolvata in 150 ml de lapte rece, piper, sare,cantitatea de lapte necesara fierberii si se continua fierberea amestecand continuu. Feliile de paine se inmoaie in lapte , se storc usor , se trec prin ou batut si se frig in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive
Ciuperci cu cartofi si oua

Ciuperci cu cartofi si oua

Cartofii se spala şi se fierb în coajă. Ciupercile se spală, se taie felii şi se călesc în

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • margarina
  • faina,lapte,paine alba
  • oua
  • ulei
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
CHEC APERITIV