autor:

Anonim

» » Aperitive

piure din spanac cu friganele

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
spanac, margarina, faina,lapte,paine alba, oua, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se inabusa in 100 ml de ulei , se adauga faina dizolvata in 150 ml de lapte rece, piper, sare,cantitatea de lapte necesara fierberii si se continua fierberea amestecand continuu. Feliile de paine se inmoaie in lapte , se storc usor , se trec prin ou batut si se frig in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de pui cu leurda

Rulouri de pui cu leurda

Pieptul de pui dezosat, se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivit de

3 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Ciuperci champignon umplute

Ciuperci champignon umplute

 Se spala bine ciupercile si se lasa la scurs,se taie coditele de la ciuperci si se toaca marunt

2 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • margarina
  • faina,lapte,paine alba
  • oua
  • ulei
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza