Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
oua, piure de spanac, otet, sare, unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ouale se sparg si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita , sare , otet si se fierb 5 min. Ochiurile obtinute se scot si asaza peste piureul de spanac . Deasupra se toarna untul topit.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu ochiuri romanesti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate