autor:

Anonim

» » Aperitive

piure din spanac cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
spanac, faina,usturoi, lapte, ceapa, margarina, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ceapa si spanacul se inabusa in ulei , se adauga faina dizolvata in lapte rece , sare, piper, usturoi si se continua fierberea , amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg

29 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive
Gogonele in crusta

Gogonele in crusta

Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Ceapa nu mai pun iar spanacul il fierb in lapte

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ceapa nu mai pun iar spanacul il fierb in lapte

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi