autor:

Anonim

» » Aperitive

piure din spanac cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
spanac, faina,usturoi, lapte, ceapa, margarina, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa si spanacul se inabusa in ulei , se adauga faina dizolvata in lapte rece , sare, piper, usturoi si se continua fierberea , amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Ceapa nu mai pun iar spanacul il fierb in lapte

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • faina,usturoi
  • lapte
  • ceapa
  • margarina
  • ulei
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ceapa nu mai pun iar spanacul il fierb in lapte

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras