autor:

Anonim

» » Aperitive

piure din spanac cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
spanac, faina,usturoi, lapte, ceapa, margarina, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa si spanacul se inabusa in ulei , se adauga faina dizolvata in lapte rece , sare, piper, usturoi si se continua fierberea , amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Samosa cu naut

Samosa cu naut

Pentru a face aluatul, amestecati intr-un bol faina cu praful de copt, sarea de mare, untul topit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de conopida cu parmezan

Chiftele de conopida cu parmezan

Fierbem conopida in apa sarata, pana devine suficient de moale pentru a putea fi pasata. Lasam sa

3 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Ceapa nu mai pun iar spanacul il fierb in lapte

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ceapa nu mai pun iar spanacul il fierb in lapte

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci Umplute