Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
spanac, faina,usturoi, lapte, ceapa, margarina, ulei, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa si spanacul se inabusa in ulei , se adauga faina dizolvata in lapte rece , sare, piper, usturoi si se continua fierberea , amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "piure din spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate