Cartofii se curata, se spala si se pune la fiert taiat cuburi. Dupa ce s-au fiert,cartofii se paseaza si se amesteca cu untul sau margarina, cu smantana, cu 150 ml zeama in care au fiert cartofii si sare dupa gust. Se pregateste un vas jena; se aseaza cartofii in vas; se da pe razatoarea mare telemeaua si se presara peste piure; iar la sfarsit se adauga oul batut putin. Vasul jena se introduce in cuptorul incins in prealabil, pentru 15-20 minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra. Se scoate din cuptor si se orneaza cu frunze de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii