Se curata de samburi pepenele galben si se scot cu instrumentul de portionat inghetata 4 bile de pulpa ptr. ornat.Restul de pulpa de pepene galben se taie cuburi,la fel ca pulpa de pepene verde.
Se paseaza cuburile de pepene cu boabele de struguri si se strecoara;se da la rece piureul pana in momentul srvirii.
La piureul de pepene se adauga suc de lamaie si miere si se repartizeaza in 4 pahare tinute la rece in congelator.
Fiecare bila de pepene galben se infinge pe o tepusa de lemn,asa ca o frigaruie.
Paharele de piure se decoreaza cu frigaruile de pepene galben si frunze de menta,si se servesc imediat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii