Se curata de samburi pepenele galben si se scot cu instrumentul de portionat inghetata 4 bile de pulpa ptr. ornat.Restul de pulpa de pepene galben se taie cuburi,la fel ca pulpa de pepene verde.
Se paseaza cuburile de pepene cu boabele de struguri si se strecoara;se da la rece piureul pana in momentul srvirii.
La piureul de pepene se adauga suc de lamaie si miere si se repartizeaza in 4 pahare tinute la rece in congelator.
Fiecare bila de pepene galben se infinge pe o tepusa de lemn,asa ca o frigaruie.
Paharele de piure se decoreaza cu frigaruile de pepene galben si frunze de menta,si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii