autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piureuri

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
unt, lapte, legume, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele fierte in apa clocotita cu sare se transforma in piure, prin trecerea lor prin sita sau masina de tocat carne. Se lucreaza cu repeziciune, mai ales cand se amesteca untul si laptele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piureuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca de cartofi la cuptor

Budinca de cartofi la cuptor

Se fierb cartofii decojiti si spalati in prealabil, in apa curata, la care am adaugat un praf de

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Galuste de cartofi

Galuste de cartofi

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce sunt aproape fierti, deasupra lor se presara

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Barcute de dovlecei