autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piureuri

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
unt, lapte, legume, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele fierte in apa clocotita cu sare se transforma in piure, prin trecerea lor prin sita sau masina de tocat carne. Se lucreaza cu repeziciune, mai ales cand se amesteca untul si laptele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piureuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un

6 voturi    14 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Hexagone cu ciuperci

Hexagone cu ciuperci

Din alautul de foietaj se scot hexagoane groase si in ele se face in mjloc cu o forma mai mica un

12 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
CIUPERCI PRAJITE