autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piureuri

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
unt, lapte, legume, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele fierte in apa clocotita cu sare se transforma in piure, prin trecerea lor prin sita sau masina de tocat carne. Se lucreaza cu repeziciune, mai ales cand se amesteca untul si laptele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piureuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi in coaja la cuptor cu usturoi si rozmarin

Cartofi in coaja la cuptor cu usturoi si rozmarin

Se spala bine cartofii,si se taie cuburi mai mari .Intr-un vas se amesteca aproximativ 4-5 linguri

12 voturi    5 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Se unge lipia cu cele 2-3 linguri de varza cu maioneza, se presara sunca taiata sau pieptul de pui

11 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de broccoli