autor:

silviana maftei

» » , Aperitive, Aperitive

pizza cenusaresei

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
100 g salam (ce va place, poate fi si carne), 100 g cascaval, 6-7 ciuperci, 1 ardei iute, 4 rosii, 1 lingura bulion, piper, busuioc, 500 g faina, 250 ml apa, 1 ou, 1/2 pachetel drojdie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Aluatul:
Se dizolva drojdia in cana de apa + zaharul.
Se toarna in faina, se adauga si oul, se amesteca, trebuie sa rezulte un aluat mai tare, daca este nevoie, mai puneti faina. Se framinta si se bate de masa ca sa devina elastic.
Se lasa la crescut cam 30 min, se intinde cu sucitorul o foaie de 1 cm, se pot pune legumele si carnurile pe care le doriti, tot ce va place, cum va place. Deasupra se pun rosii si cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza cenusaresei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulade de dovlecei si vinete la cuptor

Rulade de dovlecei si vinete la cuptor

Mai intai pregatim legumele.Se curata dovlecelul si vanata si se taie felii subtiri,pe lung.Se pune

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
plancinta cu spanac

plancinta cu spanac

3-4 foi de placinta se suprapun si se ung intre ele cu unt topit Spalam bine spanacul si il oparim

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Delicioasa...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Super buna!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Foarte buna! Intotdeauna apreciata, indiferent cu ce este!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Apetisanta pizza,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Apetisant!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Arata foarte bine, felicitari!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Pizza este buna cum ne place,chiar ca putem pune pe ea tot ce dorim!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

      Blatu de pizza nu l-am facut niciodata cu ou.... Dar daca tu spui ca iese bun...am sa incerc !!!

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 23 iulie 2008

      Am incercat si eu, dar am facut blatul cu coca putin mai groasa ca cea de clatite si a iesit foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100 g salam (ce va place
  • poate fi si carne)
  • 100 g cascaval
  • 6-7 ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • 1 lingura bulion
  • piper
  • busuioc
  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 1 ou
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

mac myra (Chef de cuisine)

Delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pulpe false de pui