Se bat ouale intr-un castron,salamul,rosiile,ceapa si ardeiul gras se taie cubulete marunte si se calesc putin in unt apoi se adauga peste ouale batute se amesteca compozitia si se pune intr-o tava,se rade cascaval deasupra si se introduce la cuptor la foc mic.Se serveste calda.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii