In apa calduta se dizolva drojdia, se toarna peste faina si sa amesteca.
Se adauga uleiul si se framinta, se bate aluatul de masa, se tranteste de 100 de ori, asa devine elastic.
Aluatul se lasa la crescut 1/2 ore.
Se intinde aluatul dupa grosimea dorita, se mai adauga faina daca mai cere la intins.
Intr-o punguta de plastic se pun 2 linguri de apa si pasta de rosii, se omogenizeaza, se taie coltul pungutei si se toarna pasta pe toata suprafata aluatului.
Se pipereaza se imprastie ardeiul iute, 2 linguri de busuioc, ciupercile, oltenestii, rosiile, busuioc, deasupra se rade cascavalul.
Se lasa la crescut 1/2 ore.
Se coace la temperatura medie 20-25 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii