Ingrediente
Pentru coca:300 mL apa calduta, 1/2 pachet drojdie, 1 linguritza sare, 75 mL ulei, faina, Umplutura:, 4 cepe, 400g ciuperci proaspete, masline, rosii, ardei gras, pasta de rosii, ketchup, piper, sare
Dificultate: Medie | Timp: 2h 10 min
4 voturi
Mod de preparare
Se calesc in putin ulei 3 cepe taiate solzisori si ciupercile taiate feliute.Dupa ce s-au calit se adauga o lingura de pasta de rosii si o lingurita de piper se amesteca si se mai lasa 1 minut la foc;apoi se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit se intind pe blat peste care se aseaza maslinele fara samburi,1 ceapa taiata solzisori,rosii taiate felii subtiri si ardei gras taiat fasii.Acestea din urma(maslinele,ceapa,rosiile si ardeii)se pun astfel incat sa acopere toata suprafata blatului.Apoi se stropeste cu putin ulei si ketchup si se adauga sare si piper.
Se lasa la cuptor aproximativ o ora.