Se framinta un aluat din faina, zahar, unt, ulei, galbenus si 4 linguri de apa rece. Se formeaza o bila care se lasa la rece 1 ora.
2/3 din aluat se intinde si se pune intr-o tava rotunda pentru placinte. Merele se curata, se taie felii si se amesteca cu restul ingredientelor pt umplutura, dupa care se imparte compozitia in mod egal peste aluat. 1/3 de aluat ramas se intinde si el si se pune peste umplutura, inchizandu-se cu atentie marginile placintei. Se impunge cu furculita din loc in loc si se pune la cuptor la 200 grade Celsius.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii