-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai potrivim de sare,deoarece branza este un pic sarata),
-Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru si se taie doua forme rotunde,din fiecare foaie se fac cate doua foi rotunde.Se pune in tava,hartie de copt,se presoara putina faina,se aseaza o foaie si se pune cu lingura compozitia de branza,se aseza felii de ciupercute,felii de bacon,se aseaza din nou o foaie de aluat si se continua cu asezatul ingredientelor pe foi,pana la ultima foaie.Peste ultima foaie nu se mai pune nimic.
-Pe mijlocul placintei se pune un borcanel mic si se taie cu cutitul placinta in opt bucati,se intorc apoi petalele,doua cate doua,se unge placinta cu un ou batut,se orneaza cu rosii chery si se da la cuptorul incalzit deja.Cand se rumeneste pe margini este semn ca placinta noastra este gata.Sa aveti pofta dragilor,la asa deliciu culinar!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii