autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Placinta aperitiv cu franjuri

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
200 gr ficat de porc, 200gr limba de porc, 200gr rinichi de porc, ceapa, verde, 3oua, ulei, foi de placinta, sare, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert ingredientele de carne de mai sus,se curata limba de pielita alba se toaca totul marunt cu cutitul se amesteca cu ceapa ,usturoi ,marar verde tocate marunt,cu ouale se potriveste de sare .Se unge un vas cu ulei se pun parti(franjuri)din foile de placinata,un strat apoi de compozitie si tot asa pina ce se adauga toata ,stratul de deasupra sa fie de franjuri peste care se aseaza ou batut amestecat cu putina apa si un praf de faina.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv cu franjuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Puricei cu slaninuta gratinati

Puricei cu slaninuta gratinati

Puriceii se fierb 2-3 minute in apa cu sare, dupa care se scurg bine intr-o sita. .Separat se caleste

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne

Portofele cu ciuperci si carne

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin

15 voturi    12 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 18 martie 2012

    Super buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Iuliana, bune, bune de tot, mi-ai facut o pofta!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Foarte buna,Iuliana.

    • Fara foto

      epure mariana , 05 octombrie 2009

      mamaaaaa ce papa bun! abia astept sa fac si eu!arata foarte apetisant!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Fffffffff buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Foarte buna Iuliana.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Iuliana, interesanta reteta ta. Seamana cu un drob.O sa incerc si eu dar fara rinichi !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      Felicitari! Nota 10

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Cred ca este grozava;arata si foarte bine.Am salvat-o.Felicitari!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Ce bun gust îi dă ceapa şi usturoiul la această plăcintă!!! Felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr ficat de porc
  • 200gr limba de porc
  • 200gr rinichi de porc
  • ceapa, verde
  • 3oua
  • ulei
  • foi de placinta
  • sare
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Super buna!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chek aperitiv ,,MOZAIC''