Se pun intr-un castron ou, uleiul, vf sare, zaharul vanilat, iar laptele se incalzeste un pic si se dizolva drojdia, si se adauga peste celelate ingrediente. Faina cat cuprinde si se amesteca pana devine un aluat care merge intins. Se lasa la 15-20 min sa se odihneasca. Apoi se imparte in e 3 si se intinde. Pe foaie se stropeste cu un pic de ulei si se zahar rasfirat pe foaie apoi se pune umplutura, si se ruleaza.sau se poate pune foaie peste foaie, depinde cum doriti sa fie.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii