• Se amesteca bine untul, smântâna, faina si zaharul
• Bulgarele obtinut se lasa la frigider 1 noapte si se scoate cu 1 ora
inainte de copt
• Merele se curata si se rad mare
• Se incinge unt intr-o craticioara si se pun merele la aurit
• Când si-au schimbat culoarea, adaugati zaharul si stafidele, amestecati
bine si lãsaþi sa se raceasca
Coptul:
• Se unge o tava de cuptor cu unt
• Aluatul se imparte jumatate si se intinde în 2 foi cat tava
• Se intinde prima foaie în tava, se înteapa cu furculita (marcati bine
unghiurile) si se da 1 sfert de ora la cuptor încins
• Se scoate tava, se astern merele, se acopera cu a doua foaie, care si ea
se inteapa cu furculita
• Se da la cuptor 1 jumatate de ceas
Placinta se taie mai usor cand e calduta.
• Placinta se scoate mai usor din tava cand s-a racit dar e bunã caldã, asa
ca, dupa ce ati dizlocat-o, reincalziti-o!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii