autor:

Fara foto

» » Aperitive

PLACINTA CALDA

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
5 oua, 1 pahar jumatate de lapte, 5 linguri cu varf de faina, putina sare, cas de oi, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu laptele,putina sare si cu faina.Se pune ulei in tava la incins,trebuie acoperit fundul tavii.Cand s-a incins uleiul se toarna compozitia in tava si se lasa la copt.Cand este gata se adauga branza rasa pe razatoarea mai mare si se mai lasa 1 minut la cuptor.Se scoate din tava si se ruleaza apoi se taie felii.Se serveste calda.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CALDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete cu branza

Cosulete cu branza

Aluatul de foietaj se taie cu cutitul sau cu un pahar si se introduce in formele de minitarta , unse

3 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Bulgari de branza

Bulgari de branza

Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pahar jumatate de lapte
  • 5 linguri cu varf de faina
  • putina sare
  • cas de oi
  • ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Chiar imi place...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitive din branza de vaci