Se amesteca ouale cu laptele,putina sare si cu faina.Se pune ulei in tava la incins,trebuie acoperit fundul tavii.Cand s-a incins uleiul se toarna compozitia in tava si se lasa la copt.Cand este gata se adauga branza rasa pe razatoarea mai mare si se mai lasa 1 minut la cuptor.Se scoate din tava si se ruleaza apoi se taie felii.Se serveste calda.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii