autor:

» » Aperitive

PLACINTA CALDA

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
5 oua, 1 pahar jumatate de lapte, 5 linguri cu varf de faina, putina sare, cas de oi, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu laptele,putina sare si cu faina.Se pune ulei in tava la incins,trebuie acoperit fundul tavii.Cand s-a incins uleiul se toarna compozitia in tava si se lasa la copt.Cand este gata se adauga branza rasa pe razatoarea mai mare si se mai lasa 1 minut la cuptor.Se scoate din tava si se ruleaza apoi se taie felii.Se serveste calda.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CALDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pahar jumatate de lapte
  • 5 linguri cu varf de faina
  • putina sare
  • cas de oi
  • ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Chiar imi place...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
smantana cu branza si mamaliguta