Intr-un castron se toarna apa minerala,se adauga sarea, uleiul si faina putin cate putin amestecandu-se continuu pana se formeaza un aluat nu prea tare,dar foarte bun de intins foile.
Separat intr-un castron punem branzica scursa in prealabil de zeama,ouale unul cate unul,se amesteca bine,se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie dupa gust.
Foile se intind pe rand ,se ung cu ulei,se aseaza compozitie doar pe jumatate de foaie si se presara stafide dupa gust.Se aduce cealalta jumatate de foaie deasupra compozitiei,se aduna prin incretire si se aseaza in tava unsa foarte bine cu ulei.Inainte de a introduce tava in cuptorul preincalzit in prealabil cu cca 15 minute,turnam deasupra amestecul format din 2 oua,o lingura de ulei si 12 linguri de iaurt.
Dupa ce se raceste putin se presara cu zahar pudra si se taie in forma si dimensiunea dorita.
Merge chiar si un paharel cu vin...
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii