Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
Se pun galbenusurile cu zaharul si se miexaza separat cu mixerul, se adauga si uleiul, se pune totul intr-un vas mai mare, acolo va fi toata compozitia la final, se adauga esenta de vanilie, gemul de gutui, ghimbirul si se omogenizeaza.
Se pune faina de grau intr-un vas, peste ea se adauga praful de copt si turmericul, se amesteca si se toarna peste compozitia de galbenusuri si se continua mixarea pana la incorporarea completa.
Se toarna albusurile spuma peste compozitie si se amesteca usor cu o paleta de sus in jos.
Se pune hartie de copt in vasul de la crock pot si se toarna compozitia in vas, se pune capac si se fixeaza butonul la functia High pentru doua ore.
Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de 30 secunde.
Se scoate prajitura din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa sa se racoreasca si se pun deasupra cateva linguri de peltea de gutui, se orneaza cu frisca. Sa aveti pofta, dragilor la o reteta cu aroma de toamna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii