1. Se rade branza si se amesteca cu ouale, zaharul, iaurtul si zaharul vanilat;
2. Se amesteca toate ingredientele;
3. Se iau foile de placinta si se intind pe masa de lucru una cate una si se umplu;
4. Umplutura se aseaza pe mijlocul foii ca o banda lata de 5 cm, apoi se pliaza o parte, cealalta, iar la final se increteste; Tava se unge in prealabil cu unt;
5. Se aseaza in tava placintele astfel umplute, se taie la dimensiunea dorita si se introduce in cuptorul incins dinainte;
6. Dupa 30 min se scoate placinta si se pune deasupra un amestec facut din 100 g smantana si 2 oua si se mai lasa la cuptor 15 min pana se rumeneste;
7. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se poate orna cu zahar pudra.
Pofta buna!
Nota: in umplutura se pot pune si stafide !
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii