autor:

Czompa

» » Aperitive

Placinta cu branza

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2009

Ingrediente
1pachet de foi de placinta, 500g branza de vaci, 300g telemea, 1 pachet de margarina Unirea, 8 oua, 1 cutie de iaurt(420g).

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta cu margarina topita si le suprapui, intinzi o parte din compozitia de branza si rulezi. Pui rulada intr-o tava unsa cu margarina si mai faci 4 rulade pe care le asezi langa cea facuta, astfel incat sa umpli tava. Ungi apoi toate rulourile cu margarina topita si dai la cuptor pentru 15 minute. Bati apoi cele 3 oua ramase cu iaurtul si torni peste placinta. Mai dai la cuptor aproximativ 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Populara placinta a patruns in Dacia prin intermediul romanilor,care la randul lor au preluat reteta

62 voturi    9 comentarii
40 min
Prajituri
Placinta cu cartofi sau branza ,de la mama

Placinta cu cartofi sau branza ,de la mama

Se amesteca faina impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta

19 voturi    20 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 1pachet de foi de placinta
  • 500g branza de vaci
  • 300g telemea
  • 1 pachet de margarina Unirea
  • 8 oua
  • 1 cutie de iaurt(420g).

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Briose cu branzeturi