autor:

Czompa

» » Aperitive

Placinta cu branza

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2009

Ingrediente
1pachet de foi de placinta, 500g branza de vaci, 300g telemea, 1 pachet de margarina Unirea, 8 oua, 1 cutie de iaurt(420g).

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta cu margarina topita si le suprapui, intinzi o parte din compozitia de branza si rulezi. Pui rulada intr-o tava unsa cu margarina si mai faci 4 rulade pe care le asezi langa cea facuta, astfel incat sa umpli tava. Ungi apoi toate rulourile cu margarina topita si dai la cuptor pentru 15 minute. Bati apoi cele 3 oua ramase cu iaurtul si torni peste placinta. Mai dai la cuptor aproximativ 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza feta

Placinta cu branza feta

Amestecati intr-un castron branza zdrobita cu furculita, ouale, zaharul, zaharul vanilat, 1-2 linguri

14 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 1pachet de foi de placinta
  • 500g branza de vaci
  • 300g telemea
  • 1 pachet de margarina Unirea
  • 8 oua
  • 1 cutie de iaurt(420g).

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri