1- se dezgheata foile de placinta.Se prajesc semintele de pin intr-o tigaie goala,se racesc si se maruntesc.Se amesteca crema de branza cu parmezanul,smantana, semintele de pin si un praf de piper.Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.
2- se spala verdeturile, se usuca si se toacat marunt.Se curata usturoiul si se piseaza cu un praf de sare.Se adauga verdeturile si se amesteca bine.
3- se aseaza foile de placinta pe un prosop de bucatarie presarat cu faina,astfel incat marginile sa se suprapuna pe o distanta de 1 cm.Foile se aseaza astfel incat sa formeze un dreptunghi de aprox. 25*20 cm, iar daca este nevoie se taie.Se taie o fasie cu latimea de aprox. 3 cm din latura mica a dreptunghiului si se pune deoparte.
4-se aseaza sunca peste foile de placinta, se presara amestecul de verdeturi si se unge cu crema de branza.Marginile se dau cu o pensula cu apa.
5- se ruleaza placinta pe latime, se preseaza capetele si se aseaza intr-o tava udata cu apa rece.Bucatile de foi ramase se taie in fasi, se ung cu galbenus, se aseaza oblic pe placinta, iar apoi placinta se unge cu galbenusul ramas.Se coace la cuptor timp de 50-60 minute, la 200 grade C, pana devine galben-aurie.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii