Se spag ouale(8 din cele 10) si se bat spuma impreuna cu zaharul esenta si esenta.Se da prin razatoare branza si se adauga in ou.Apoi se pun si stafidele inmuiat in prealabil..Se amesteca cu iaurtul si un sfert din smanatana.Se intinde foaie si se adauga compozitia.Se aseaza in tava unsa cu unt.Deasupra se mai bat 2 oua,se amesteca cu putin zahar si cu restul de smanatana,acoperindu.se uniform.Se da la cuport incins.cam la 150 de grade timp de 35 de min minim.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii