Se spag ouale(8 din cele 10) si se bat spuma impreuna cu zaharul esenta si esenta.Se da prin razatoare branza si se adauga in ou.Apoi se pun si stafidele inmuiat in prealabil..Se amesteca cu iaurtul si un sfert din smanatana.Se intinde foaie si se adauga compozitia.Se aseaza in tava unsa cu unt.Deasupra se mai bat 2 oua,se amesteca cu putin zahar si cu restul de smanatana,acoperindu.se uniform.Se da la cuport incins.cam la 150 de grade timp de 35 de min minim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii