Umplutura
Amestecam branza sarata, pe care o faramitam cu ajutorul furculitei, cu branza de vaci.
Foi
Dizolvati drojdia in laptele caldut,apoi adaugati faina cernuta,sarea si framantati pana obtineti un aluat moale si elastic,dar nelipicios.Impartiti aluatul in 4 parti.
Intindeti fiecare foaie cat puteti de subtire,presarand faina.
Ungeti prima foaia cu untul pe care l-ati topit la microunde(30 sec),apoi puneti a doua foaie si o ungeti cu unt.Puneti jumatate din umplutura si rulati.Asa procedati si cu restul de doua foi.
Dupa ce le-ati rulat, le ungeti cu galbenus de ou si presarati susanul.Aseazati rulourile intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.Dati la cuptorul preincalzit la 180 gr,timp de 50 min la foc potrivit.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii