Placinta Cu Branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pandispanul:
  • 10 oua, 1 ½ cana zahar tos, 2 ½ cana faina, 1 zahar vanilat, esenta vanilie, 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se aduaga zaharul batand pana se topeste zaharul.

Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si cu cele 3 linguri de ulei.

Albusurile si galbenusurile se omogenizeaza bine si se pune faina treptat.

Se pune jumatate din cantitatea de pandispan intr-o tava unsa si tapetata, se lasa sa se coaca bine bandispanul, dupa care se pune branza de vaci amestecata cu oua si zanar, stafide.

Se toarna apoi se cea de a doua jumatate de pandispan peste si se lasa sa se coaca bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise