Albusurile se bat spuma, se aduaga zaharul batand pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si cu cele 3 linguri de ulei.
Albusurile si galbenusurile se omogenizeaza bine si se pune faina treptat.
Se pune jumatate din cantitatea de pandispan intr-o tava unsa si tapetata, se lasa sa se coaca bine bandispanul, dupa care se pune branza de vaci amestecata cu oua si zanar, stafide.
Se toarna apoi se cea de a doua jumatate de pandispan peste si se lasa sa se coaca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii