autor:

» » Aperitive

Placinta cu branza

Autor: roro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 700 g branza de vaci, 300 g branza sarata, 300 g smantana, 8 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu cea sarata si 4 oua.
Foile de placinta se ung cu ulei. Se pun 3 foi de placinta una peste alta iar deasupra gramajoare din compozitia de branza si se strang ca un evantai. Se pune in tava unsa cu margarina si apoi se continua cu celelalte foi pana le terminati. Ies cam 4-5 evantaie care vor umple o tava mare de aragaz. Se amesteca bine smantana cu 4 oua si se toarna deasupra foilor si se baga in cuptorul incins. Placinta este gata cand si-a schimbat culoarea devenind putin rumenie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza feta

Placinta cu branza feta

Amestecati intr-un castron branza zdrobita cu furculita, ouale, zaharul, zaharul vanilat, 1-2 linguri

14 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 700 g branza de vaci
  • 300 g branza sarata
  • 300 g smantana
  • 8 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de branza