autor:

Fara foto

» » Aperitive

Placinta cu branza

Autor: roro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 700 g branza de vaci, 300 g branza sarata, 300 g smantana, 8 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu cea sarata si 4 oua.
Foile de placinta se ung cu ulei. Se pun 3 foi de placinta una peste alta iar deasupra gramajoare din compozitia de branza si se strang ca un evantai. Se pune in tava unsa cu margarina si apoi se continua cu celelalte foi pana le terminati. Ies cam 4-5 evantaie care vor umple o tava mare de aragaz. Se amesteca bine smantana cu 4 oua si se toarna deasupra foilor si se baga in cuptorul incins. Placinta este gata cand si-a schimbat culoarea devenind putin rumenie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
placinta cu branza si carne

placinta cu branza si carne

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Placinta cu Branza Dulce fara Blat

Placinta cu Branza Dulce fara Blat

- Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom; - Amestecați bine brânza de vaci cu laptele,

3 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 700 g branza de vaci
  • 300 g branza sarata
  • 300 g smantana
  • 8 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele cu urda