Se mixeaza toate ingredientele mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.
Se-n tinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.
Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca. Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.
Pofta Buna.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii