Se mixeaza toate ingredientele mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.
Se-n tinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.
Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca. Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii