autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Prajituri

Placinta cu branza a la Nico

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2011

Ingrediente
1 pachet de foietaj, 800 g de branza de vaci, 6 oua mari, 150 g de zahar, 3 pliculete de zahar vanilat, 150 g de iaurt Nutriday, 1 lamaie(zeama si coaja), 2 linguri de faina, 2 linguri de amidon

Dificultate: Medie Timp: 59 min

3 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza toate ingredientele mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.

Se-n tinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.

Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca. Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza a la Nico" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta cu visine si merisor

Placinta cu visine si merisor

In forma de placinta se intinde aluatul, apoi peste se pune branza amestecata cu zaharul si oul.

9 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura foaie peste foaie ca la mama acasa

Prajitura foaie peste foaie ca la mama acasa

Aceasta reteta am invatat-o de la mama mea sub numele de ”foietaj”, un desert pe care

22 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Angela Stamurean , 08 septembrie 2013

    f buna trebuie sa fie....

Dificultate

Medie

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 800 g de branza de vaci
  • 6 oua mari
  • 150 g de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g de iaurt Nutriday
  • 1 lamaie(zeama si coaja)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu caise si zmeura Prajitura cu caise si zmeura

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Madlene cu ciocolata