autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Prajituri

Placinta cu branza a la Nico

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2011

Ingrediente
1 pachet de foietaj, 800 g de branza de vaci, 6 oua mari, 150 g de zahar, 3 pliculete de zahar vanilat, 150 g de iaurt Nutriday, 1 lamaie(zeama si coaja), 2 linguri de faina, 2 linguri de amidon

Dificultate: Medie Timp: 59 min

3 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza toate ingredientele mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.

Se-n tinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.

Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca. Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza a la Nico" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec de ciocolata glazurat

Chec de ciocolata glazurat

Mai intai punem pe foc intr-un vas laptele si ciocolata rupta bucatele. Lasam pe foc pana in momentul

5 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Se freaca untul cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare. Apoi se pune

5 voturi    3 comentarii
15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Angela Stamurean , 08 septembrie 2013

    f buna trebuie sa fie....

Dificultate

Medie

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 800 g de branza de vaci
  • 6 oua mari
  • 150 g de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g de iaurt Nutriday
  • 1 lamaie(zeama si coaja)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cupcakes decorate cu buttercream Cupcakes decorate cu buttercream

Mai intai se pregatesc briosele. Mixul de briose se amesteca usor cu uleiul si laptele si se mixeaza bine cu mixerul pana cand se inglobeaza

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cuibul pasaricii