Intr-un castron mai adanc,se bat ouale cu furculita,se pune branza taiata cubulete,se adauga cimbrul,piperul{cine doreste poate adauga si busuioc},iar la urma laptele.Intr-o tava cu margini mai inalte se pune hartie de copt,se unge cu ulei se intind 2 foi de placinta,apoi celelalte foi se pliseaza cate una pe rand pana se termina,aratand ca o armonica.
cu o lingura se pune din compozitie in asa fel incat cubuletele de branza sa fie imprastiate pe toata suprafata foilor si intre pliseurile foilor de placinta.Se da la cuptor si se coace la foc potrivit cam 40 de min.pana se rumeneste,fara sa se arda.Se taie in patrate si se serveste ca aperitiv.INCERCATI-O!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii