Umplutura de branza:
Se rade branza pe razatoarea mare, se amesteca cu 2 oua intregi si un albus (un galbenus se pastreaza pentru uns placinta pe deasupra), se adauga 3 linguri de smantana, mararul tocat marunt, sare dupa gust si piper alb.
Se pun la dezghetat foile de placinta la loc cald.
Se aprinde aragazul.
Se pune o folie de aluminiu pe fundul unei tavi si se unge cu ulei. Se aseaza 5 foi, una cite una, si se unge cu ulei fiecare.
Apoi se pune umplutura de branza, se presara cu chimion, si se aseaza celelalte 5 foi, ungandu-se cu ulei fiecare in parte.
Pe deasupra se unge placinta cu un galbenus batut spuma, se presara cu cas ras si chimion.
Se lasa sa stea pe marginea aragazulul cca.20 min.
Se taie in bucati potrivite inainte de a fi introdusa la cuptor.
Se coace cca 30 min.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii