Se amesteca branza de burduf cu urda,crema de iaurt,smantana si 2 oua.Intindem o foaie de placinta,punem la mijloc umplutura de branza,adaugam si a doua foaie de placinta, o intepam cu o furculita din loc in loc si apoi o ungem cu un ou batut pe deasupra.Bagam placinta la cuptor la foc,molcom pentru 40 de minute.Scoatem placinta din cuptor dupa 40 de minute si o ungem cu cel de al doilea ou,intoarcem tava invers in cuptor si o mai bagam la cuptor pentru 30 de minute.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii